Am bătut Kara Trutnov cu 87 la 74

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au impus astăzi, 7 decembrie, în faţa jucătoarelor de la Kara Trutnov (Cehia), cu scorul de 87 la 74. Meciul a avut loc în sala de sport a LPS Satu Mare.

Cu toate că miza întâlnirii de astăzi nu a fost prea mare având în vedere faptul că atât CSM-ul cât şi Kara Trutnov erau deja calificate în Final Four-ul Ligii Europei Centrale la baschet feminin, cele două echipe au oferit un spectacol de zile mari încântând prin jocul lor galeriile celor două formaţii.

După primul sfert de joc tabela de marcaj arăta egalitate: 18 la 18. La pauză însă scorul a fost de 33 la 21 în favoarea elevelor lui Dan Fleşeriu. Cu toate că al treilea sfert a fost câştigat de cehoaice (13-14), în ultimele zece minute sătmărencele au arătat că pot să învingă. Scorul final a fost de 87 la 74.

Mai trebuie spus că din cele şase meciuri jucate în grupele Ligii Europei Centrale la baschet feminin, singura echipă care ne-a înfrânt a fost chiar Kara Trutnov. În rest fetele noastre au contabilizat cinci victorii, ceea ce ne-a propulsat în Final Four. Potrivit calculelor, în semifinale CSM Satu Mare va întâlni ICIM Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.