400 de tăşnădeni şi-au făcut gratuit analizeleConsiliul Judeţean Satu Mare şi Centrul de Diabet al Spitalului Judeţean, împreună cu Synevo România, Primăria şi Poliţia Locală Tăşnad au derulat miercuri, 7 decembrie, a treia etapă a Studiului privind evaluarea riscului cardiovascular pe baza parametrilor metabolismului glucidic şi lipidic, a greutăţii şi a tensiunii arteriale a populaţiei din judeţul Satu Mare.

Acţiunea de evaluare a locuitorilor din zona oraşului Tăşnad s-a desfăşurat în sala Caritas, situată pe strada Lăcrămioarelor. La finalul programului, 400 de persoane au fost examinate clinic de grupul medici de familie ai S.C.M. Caritas Medica Satu Mare şi de specialiştii laboratorului Synevo. Media de vârstă a celor evaluaţi a fost în jur de 45 de ani.

Fiecare persoană a primit o fişă cu datele evaluării examenului clinic, iar rezultatele analizelor de sânge, pot fi ridicate, vineri, 9 decembrie, de la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Tăşnad, pe baza cărţii de identitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.