Afară cu cabinetele private din Policlinica Veche!


Începerea lucrărilor de reabilitare a imobilului Policlinicii Vechi din Satu Mare este prevăzută pentru luna ianuarie 2012. Valoarea estimată a lucrărilor este de 6.209.805 lei, iar realizarea acestora vizează atât partea de construcţie a imobilului, respectiv reabilitări complete şi parţiale, cât şi refacerea sistemelor de instalaţii electrice, respectiv sanitare.

Pentru efectuarea lucrărilor, Consiliul Judeţean Satu Mare a organizat două licitaţii, prima, în data de 11 august a.c., anulată în vederea completării documentaţiilor referitoare la înlocuirea integrală a uşilor şi ferestrelor, iar cea de-a doua în 12 septembrie, când au fost depuse cinci oferte.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean, Adrian Marc, deoarece prin reabilitarea integrală a imobilului se doreşte extinderea şi modernizarea spaţiilor ocupate în prezent de cabinetele medicale de specialitate din Ambulatoriul spitalului, vor fi desfiinţate cabinetele medicale private care încă funcţionează în incinta Policlinicii Vechi. Este vorba despre ORL, Oncologie, Hematologie, Gastroenterologie, Ginecologie şi Ginecologie Pediatrică, Cardiologie, Chirurgie şi Neurologie.

Adrian Marc a menţionat că medicii specialişti care deţin cabinete în sistem privat în policlinică vor avea ocazia fie să cumpere spaţii în imobilul de pe strada Ady Endre, fie să închirieze spaţii în alte imobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.