La Carei, start pentru concursul de realizat iesle


Centrul Cultural Carei anunță începutul concursului de realizat iesle. Competiţia se adresează elevilor de la şcolile generale şi liceele din municipiu, dar şi concurenților individuali. Organizatorii nu impun o limită de mărime, specificații tehnice sau alte aspecte. În funcţie de fantezia şi creativitatea concurenţilor, ieslele pot avea orice mărime şi pot fi realizată din orice material.

Participarea echipelor şi a concurenților trebuie confirmată până în data de 12 decembrie,la Centrul Cultural Carei, iar lucrările trebuie predate până în data de 16 decembrie. Acestea vor fi jurizate şi premiate de o comisie formată din angajații Centrului Cultural, urmând ca lucrările să fie expuse în faţa Monumemtului Ostaşului Român cu prilejul festivalului de Crăciun, pentru a primi şi voturile vizitatorilor, iar în felul acesta să poată şi acordat şi premiul special al spectatorilor.

Informații şi relații despre concurs pot fi obţinute zilnic, între orele 9:00 – 13:00, la Centrul Cultural Carei, sau telefonic, la numărul 0744.618.242.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.