Dacia – hotelul boschetarilor

Loc de lipit afișe de tot soiul, Hotelul ”Dacia”, unul dintre monumentele arhitecturale ale orașului a ajuns la mâna oamenilor străzii care se pare că își petrec nopțile în interiorul clădirii. Cei care au trecut duminică, 4 decembrie, prin fața clădirii au putut observa că unul dintre geamuri a fost spart. Însă nimeni nu știe nici motivul acestui teribilism și nici numele făptuitorului (-ilor).

Presupunem că, în cursul unui ”scandal monstru” iscat de aburii alcoolului, geamul a fost spart în noaptea de sâmbătă, 3 spre duminică, 4 decembrie. Astfel, hotelul ”nimănui” a ajuns loc de popas pentru oricine dorea să-și petreacă noaptea ferit de ploaia măruntă de afară. Se pare că incidentul a rămas lipsit de interes atât din partea cetățenilor cât și a oamenilor legii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de poliție Județean (IPJ) Satu Mare Roxana Cristea ”am verificat și până în momentul de față nu a fost depusă nici o reclamație cu privire la acest incident”.

Mai trebuie spus că după ce a fost achiziționat la prețul de 1,8 milioane de euro de la foștii acționari ai Dacia SA de către Vasile Țănțaș, acesta vrea să-l vândă la aproximativ 10 milioane de euro, adică la un preț de cinci ori mai mare. De altfel, termenul de finalizare a lucrărilor este februarie 2012, însă lucrările s-au oprit cu mai bine de 1 an în urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.