Am bătut lejer Politehnica

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au învins astăzi, 3 decembrie, fără probleme ieşencele de la S.C. Politehnica Naţional. Meciul a avut loc de la ora 11.00, în sala de sport a LPS Satu Mare, de pe strada Ady Endre.

Elevele lui Dan Fleşeriu au avut astăzi un meci destul de lejer, conducând jocul de la primul până la ultimul minut. După un început mai greu când mingea ocolea parcă inelul încet, încet, sătmărencele au început să marcheze, depăşind la puncte fetele de la Politehnica Naţional Iaşi. După primul sfert de joc, tabela de marcaj arăta scorul de 21 la 9 în favoarea elevelor lui Dan Fleşeriu. La 5 minute înainte de pauză, scorul era de 35 la 13 pentru CSM Satu Mare, pentru ca la finalul celui de-al doilea sfert de joc tabela de marcaj să arate 49 la 13, o diferenţă net favorabilă fetelor noastre.

Parcă norocul le-ar fi ocolit pe ieşence, fetele reuşeau doar cu greu să marcheze. La finalul celui de-al treilea sfert de joc, tabela de marcaj arăta scorul de 71 la 24. Baschetbalistele noastre şi-au menţinut avantajul până la finalul meciului. Scorul final a fost de 82 la 43. Întâlnirea a fost arbitrată de Adrada Csender şi Amalia Marchiş. Meciul a contat pentru etapa a XII-a a Diviziei A la baschet feminin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.