Mariana Popa a demisionat


Prin intermediul unui comunicat de presă, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare anunţă că, începând cu data de 1 decembrie 2011 inspectorul școlar general Mariana Popa și-a prezentat demisia din funcție.

În comunicat se mai precizează: “Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare speră să aibă în profesorul Mariana Popa un excelent suport în viitoarele acțiuni pe care le va întreprinde pentru așezarea învățământului sătmărean pe un trend european. În cel mai scurt timp, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului va numi un nou inspector școlar general”.

În data de 25 noiembrie a.c., prin intermediul unui comunicat de presă, DNA informa: Mariana Popa și fostul director adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare, Ioan Ulici, au fot trimiși în judecată. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor: Ioan Ulici, director adjunct în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare la data comiterii infracţiunilor, în sarcina căruia s-au reţinut următoarele infracţiuni: trafic de influenţă şi instigare la infracţiunea de luare de mită; Mariana Popa, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită.

Mariana Popa este președinta organizației județene de femei a PDL Satu Mare iar Ioan Ulici este membru PDL Satu Mare, soția sa, Cristina Ulici fiind trezorierul PDL Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.