Iluminatul ornamental va fi pornit în această seară


În seara zilei de miercuri, 30 noiembrie, în municipiul Satu Mare va fi pornit iluminatul ornamental de sărbători. La fel ca anul trecut, la ora 18:00, de lângă bradul împodobit amplasat în parcul central, în faţa hotelului Dacia, primarul Iuliu Ilyes va porni instalaţia de la un sistem telecomandat.

Pentru iluminatul ornamental de sărbători, în zona centrală a municipiului Satu Mare au fost instalate 21 de perdele luminoase alb rece pe care sunt montati ţurţuri curgători cu o stea în mijloc, montate transversal peste carosabil, opt transversale compuse din câte trei sfere luminoase – una roşie, în centru, şi două albe, laterale pe strada Horea, în timp ce pe strada Ştefan cel Mare se află transversale compuse din câte o sferă centrală şi doua stele luminoase de 1m diametru.

Iluminatul bradului amplasat la intrarea în Parcul Libertăţii, în faţa Hotelului Dacia este asigurat de 50 ghirlande a câte 100 de becuri fiecare, în cinci culori dinamice, schimbătoare şi 100 bucăţi steluţe alb rece. În jurul bradului au fost împodobite două tuia cu perdele luminoase, iar pe rondul de flori din faţa bradului se află şi în acest an doi reni luminoşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.