Trei accidente de circulaţie, cu şase răniţi

Şase persoane au ajuns sâmbătă, 26 noiembrie, la spital după ce au suferit răni grave în urma unor accidente de circulaţie. Oamenii legii pun aceste tragedii pe seama neatenţiei şi neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Primul accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei 10.35, în localitatea Ambud, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Cătălin B., de 44 ani, conducea autoturismul marca Nissan, proprietate personală şi pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă. În urma impactul pasagerul Samir S., de 44 ani, a suferit răni grave şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La aproximativ zece minute de la producerea acestui accident, în afara localităţii Dara, o altă maşină a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu rănirea a trei persoane. Autoturismul marca Ford condus de Istvan T., de 23 ani a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare rezultând vătămarea gravă a celor trei pasageri din autoturism: Margareta T., de 42 ani, Rudolf P., de 49 ani şi Iuliana P., de 45 ani.

În după-amiaza aceleiaşi zile, în afara localităţii Bogdand, o maşină Dacia condusă de Nicolae B., de 62 ani, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma evenimentului produs ca urmare a neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei a rezultat rănirea gravă a şoferului şi a pasagerei Iuliana G., de 70 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.