Tineri liberali sătmăreni şi-au ales astăzi conducerea

Tinerii liberali de la organizaţia municipală respectiv cea de judeţ şi-au ales astăzi, 27 noiembrie, preşedinţii şi cele două Birouri politice. alegerile au avut loc la Fialarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare, cu începere de al ora 11.00.

Adrian Pop la municipiu şi Gheorghe Rişcău la judeţ sunt cei doi tineri care vor conduce începând de astăzi, destinele tinerilor liberali sătmăreni.

De la ora 11.00 au avut loc alegerile pentru Biroul politic municipal. Cu toate că nu s-au prezentat decât jumătate din cei cei convocaţi, şi anume aproximativ 70 din 191 câţi erau aşteptaţi pentru scrutinul de astăzi, alegerile au decurs fără incidente. Tânărul avocat Adrian Pop, de altfel singurul candidat, a fost ales, cu 76 de voturi în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a TNL Satu Mare. Acesta îl va înlocui pe Vlad Chiorean cel care a îndeplinit interimatul, începând din luna octombrie a anului trecut.

Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene au avut loc de la ora 13.00. Printre invitaţi au fost prezenţi şi preşedinţii organizaţiilor de tineret a celorlalte partide de pe scena politică sătmăreană, punctând rând pe rând importanţa tinerilor în viaţa comunităţii. Au mai luat cuvântul deputatul liberal de Satu Mare, Viorel Buda, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, viceprimarul municipiului, Adrian Albu, dar şi fostul ministru Ovidiu Silaghi. După prezentarea raportului de activitate au urmat alegerile preşedintelui şi a Biroului politic judeţean. În funcţia de preşedinte a fost reconfirmat Gheorghe Rişcău cel care a îndeplinit şi până în prezent această funcţie.

La finalul alegerilor, tinerii leberali au depus o coroană la bustul lui I.C. Brătianu, evocând totodată figura marelui om politic.

2 Comentarii la "Tineri liberali sătmăreni şi-au ales astăzi conducerea"

  1. Pingback: Catre tinerii (liberali) din municipiul Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.