Pictorial Laura Bota

Medic stomatolog, om politic, mamă și … o femeie care se știe frumoasă, aureolată de o seninătate care te lasă fără cuvinte este ceea ce răzbate din pictorialul a cărui personaj principal este președintele Organizației municipale Satu Mare a Partidului Democrat Liberal, dr. Laura Bota.

Se simte extrem de bine în lumina reflectoarelor și … știe să pozeze, exprimând feminitate, sensibilitate, frumusețe și seninătate. Decorul, alcătuit din ruinele unui castel medieval nu face decât să accentueze misterul feminin, făcând pelicula fotografului să eternizeze clipele ce se vor trecătoare.

”De mai mulți ani de zile sunt imaginea Casei de Modă ”Real Lux” din Satu Mare. Pictorialul l-am făcut acum, deoarece acum am simțit că e momentul. Pozele au fost făcute la ruinele castelului medieval de la Medieșu Aurit. De altfel, nu toate ținutele din pictorial sunt de la ”Real Lux”. Am o fotografie cu o rochie de mireasă argintie care este creația ”Inedit” Satu Mare. Ce exprimă acest pictorial? În primul rând, seninătate. Seninătatea și frumusețea se reflectă pe chipul unei femei din armonia și echilibrul vieții de zi cu zi, liniștea pe care ți-o oferă viața de familie. În acest pictorial nu e vorba doar de aspectul fizic, ci și de frumusețea și atitudinea pozitivă care se reflectă în imaginea exterioară. Pentru a avea un aspect plăcut, e nevoie de rigurozitate și disciplină, emanate de motivația de a fi frumoasă și naturală, cu dorința de a îmbunătăți ceea ce am primit în dotare fiecare”, spune dr. Laura Bota.

16 Comentarii la "Pictorial Laura Bota"