Diplome de onoare şi flori, pentru o viaţă în slujba învăţământului

Doar 50 de profesori din cei 113 care au intrat la pensie odată cu data de 1 septembrie 2011, au fost prezenţi astăzi, 18 noiembrie, la festivitatea de înmânare a diplomelor de onoare pentru întreaga activitate didactică, eveniment ce a avut loc la cantina Liceului Teoretic “Johann Ettinger”, cu începere de la ora 17.00.

Diplomele însoţite de câte o garoafă au fost înmânate de către subprefectul Pataki Csaba şi secretarul executiv a Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN), Ioan Drăgan. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) în colaborare cu Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare, filiala judeţeană a FEN, Teatrul de Nord Satu Mare şi Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” Satu Mare. Potrivit celor spuse de Drăgan, pentru stagiunea 2011-2012, dascălii vor beneficia de gratuitate la spectacolele de la Teatru şi Filarmonică. “Mulţi dintre profesorii pensionari din judeţ nu au reuşit să vină, acesta este motivul pentru care sunt atât de puţini”, explică Drăgan.

După festivitatea de înmânare a diplomelor, dascălii pensionari au avut posibilitatea să urmărească şi un program artistic oferit de elevii Liceului de Artă “Aurel Popp” Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.