A murit după ce a căzut de la înălţimea de 8 metri

Un bărbat de 53 de ani din Satu Mare a murit astăzi, 18 noiembrie, după ce a căzut de pe acoperişul unei hale. Tragedia a avut loc în jurul orei 16.20, la SC Simex SA de pe strada Depozitelor nr. 21 A din Satu Mare.

Pe motiv că este vorba despre un spaţiu, proprietate privată, oamenii de pază “au primit dispoziţii” să ţină presa la distanţă. Jurnaliştii nu au avut acces în interiorul firmei trebuind să se mulţumească cu fotografii făcute de la distanţă, dar şi acelea după un schimb de replici cu paznicii. “Nu aveţi voie să fotografiaţi deoarece e spaţiu privat”, spunea unul dintre oamenii de pază. Oricum, odată ce jurnaliştii au ajuns rând pe rând la faţa locului, oamenii de pază au renunţat să-i mai oprească de la a face fotografii, mulţumindu-se să închidă poarta de acces în curtea firmei.

“Din primele cercetări reiese că bărbatul era angajatul unei societăţi comerciale de confecţii metalice şi executa lucrări la această firmă. Avea forme legale de angajare şi după câte ştiu eu era în timpul programului de lucru. A căzut de pe acoperişul unei hale, de la înălţimea de aproximativ 8 metri. A murit pe loc”, a declarat inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare, Cristian Sasu.

La faţa locului a ieşit un echipaj de Poliţie. Potrivit celor spuse de Sasui cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs tragedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.