Boschetar găsit mort într-un tomberon


Descoperire macabră miercuri, 16 noiembrie, pe strada Corvinilor din Satu Mare. Cadavrul unui bărbat de 42 de ani a fost găsit într-un tomberon, în jurul orei 10.30.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morgă iar polițiștii criminaliști au început să investigheze cazul. Femeia care găsit cadavrul bărbatului a sunat imediat la ”112” pentru a anunța cazul. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Roxana Cristea ”este vorba despre o persoană fără adăpost. Chiar în acest moment (ora 14.20) am primit și rezultatul necropsiei în care scrie că bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Inițial s-a vehiculat varianta că ar fi murit înghețat însă a făcut stop cardiac”.

Potrivit unor surse neoficiale din cadrul Poliției, am aflat că bărbatul s-a retras în tomberon pentru a-și face necesitățile moment în care a făcut o criză de inimă și a murit. De altfel, oamenii legii mai spun că bărbatul mirosea a spirt în momentul în care a fost descoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.