Ne-a mai lipsit un coş să batem suta

Victorie clară astăzi, 16 noiembrie, pentru echipa de baschet a CSM Satu Mare. Fetele noastre au învins fără probleme „U” Cluj. Meciul a avut loc de la ora 17.00, în sala de sport a LPS Satu Mare.

CSM Satu Mare a avut o misiune uşoară în faţa penultimei clasate a diviziei A la baschet feminin, „U” Cluj. La sfârşitul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 97 la 58 în favoarea elevelor lui Dan Fleşeriu. Cu toate că îşi doreau extrem de mult, sătmărencele nu au reuşit să „bată suta” în meciul de astăzi. La scorul de 97 la 58 au mai rămas doar zece secunde, puţin pentru a porni la contraatac şi a marca un coş de trei puncte.

Elevele lui Dan Fleşeriu s-au detaşat net de clujence încă din primul sfert de joc, la finalul căruia scorul era de 30 la 6. CSM-ul şi-a menţinut avantajul şi în următoarele sferturi de joc. Scorul la pauză a fost de 54 la 31 în favoarea fetelor noastre. Şi cum nu s-a pus nici o clipă în discuţie victoria, marea întrebare era doar scorul. Spre sfârşitul meciului sătmărencele au oferit un spectacol baschetbalistic mult gustat de galeria echipei. Elevele lui Fleşeriu au marcat cinci coşuri de câte trei puncte fiecare. Fluierul final a fost urmat de multe minute de aplauze, gest prin care spectatorii au mulţumit echipei lor favorite, noua victorie repurtată pe teren propriu.

Având în vedere gradul scăzut de dificultate al meciului, Dan Fleşeriu a „aruncat în foc” jucătoarele mai puţin folosite în meciurile anterioare, menajându-le însă pe Claudia Pop şi Melissa Whashington. Este şi de înţeles strategia adoptată de Fleşeriu având în vedere bătălia mult mai aprigă de duminică, 20 noiembrie, când CSM Satu Mare va juca pe teren propriu, de la ora 16.00, cu Danzio Timişoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.