Urcă pe scenă şi fii o STEA!!!

Eşti licean şi te simţi atras de lumea teatrului? Vrei să creezi scenarii, coregrafie, decor sau vrei să fii actor? Asociaţia “Stea” lansează o campanie de recrutare de voluntari din rândul liceenilor din Satu Mare în vederea realizării unui proiect de teatru împreună cu copii şi tineri ai străzii care beneficiază de servicii sociale în cadrul centrului de zi.

Potrivit unuia dintre responsabilii de proiect, Bogdan Pintea “noi lucrăm cu copii şi tineri ai străzii. Am mai pus în scenă piese de teatru şi am văzut că aceşti copii şi tineri au înclinaţii şi talent în această direcţie. În cadrul acestui proiect vom regiza o piesă de teatru legată de viaţa tinerilor străzii şi dorim să le transmitem cetăţenilor un mesaj şi anume că numai prin implicarea fiecăruia dintre noi putem schimba viaţa acestor copii”.

Repetiţiile vor avea loc în zilele de sâmbătă

Proiectul se derulează în perioada noiembrie 2011 – iunie 2012 iar activităţile comune cu voluntarii liceeni se vor desfăşura în fiecare sâmbătă în intervalul orar 11.00 – 14.00 în cadrul centrului de zi al Asociaţiei “Stea” din Satu Mare, Bulevardul Octavian Goga nr. 14. În funcţie de solicitările primite voluntarii vor fi instruiţi şi vor putea apoi să-şi asume diferite responsabilităţi în cadrul următoarelor tipuri de ateliere: expresie corporală, creare de scenarii, punere în scenă, coregrafie şi dans, teatru forum dar şi crearea de decoruri şi costume. Este important de precizat faptul că nu se solicită nici un fel de experienţă anterioară în acest domeniu ci doar dorinţă de implicare şi seriozitate, metodele şi tehnicile de lucru vor fi învăţate cu sprijinul echipei de proiect.

Cui mă adresez?

Persoanele interesate sunt rugate să trimită o scrisoare de intenţie în care să prezinte motivele pentru care îşi doresc să participe în calitate de voluntar la acest proiect la adresa: asociatiastea@gmail.com până cel târziu în data de 9 decembrie 2011. Cei care doresc mai multe informaţii sunt invitaţi la centrul de zi al asociaţiei, de luni până vineri între orele 9.00 şi 17.00, sau să contacteze numărul de telefon: 0361.884.330. Totodată puteţi contacta direct şi persoanele responsabile de proiect: Bogdan Pintea (0747232619) şi Iulia Handrău (0742237813).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.