Lapte fără corn, pentru şcolarii şi preşcolarii din municipiu


În cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie, Primăria Satu Mare ar fi trebuit să încheie contractele cu cele două firme care au câştigat licitaţiile privind furnizarea laptelui şi cornului guvernamentale pentru elevii și preșcolarii din municipiu. Este vorba despre laptele și cornul de care vor beneficia în anul școlar 2011-2012 elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi privat cu program normal de patru ore.

Deoarece câştigătoarea licitaţiei pentru furnizarea produselor de panificaţie, SC Mircea Blaga SRL Satu Mare, a fost contestată de ofertantul SC Farkas Trans SRL, cu sediul în localitatea Turda judeţul Cluj, situat pe ultimul loc în urma finalizării licitaţiei electronice, autoritatea contractantă, respectiv Primăria, se află în imposibilitatea încheierii contractului de furnizare a produselor de panificaţie. Conform procedurilor, trebuie aşteptată soluţionarea contestaţiei de către Consilul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor , fapt ce determină întârzierea furnizării cornului cel puţin o lună. Cu menţiunea că, în luna octombrie a.c., Consilul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins nu mai puţin de trei contestaţii depuse de SC Farkas Trans SRL Turda.
Pentru primul lot, privind furnizarea şi distribuirea produselor lactate, au fost depuse două oferte, iar câștigătoare a fost declarată SC Simultan Food 2011 SRL, din Săcălaz, județul Timiș, cu o valoare de 1.032.653 lei – plus TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.