Audi Q7 furat din Franța, reținut la Halmeu

Polițiștii de frontieră din Halmeu au depistat la ieșirea din țară un autoturism Audi Q7 ce figurează ca fiind furat din Franța. Mașina era condusă de un cetățean sârb.

În noaptea de duminică spre luni, 13 spre 14 noiembrie, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul sârb Dragan S., în vârstă de 36 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi Q7, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Serbia. Împreună cu el în mașină călătorea și un alt cetățean sârb, în vârstă de 42 de ani. La controlul de frontieră efectuat pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul cu care cei doi călătoreau figurează ca fiind furat din Franța din septembrie 2009. Șoferul a declarat că a cumpărat mașina de la o firmă din Serbia contra sumei de 24.600 euro, dar nu știa că este furată.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Halmeu, iar cetățeanul sârb care conducea mașina este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.