Două eleve lovite pe trecerea de pietoni

Accident cu două victime astăzi, 11 noiembrie, pe trecerea de pietoni de lângă ELECTROLUX. Tragedia a avut loc în jurul orei 09.30.

Potrivit martorilor cele două fete au fost lovite în timp ce traversau strada. ”Au 18 ani. În timp ce traversau au fost lovite pe trecerea de pietoni. Una dintre ele este din Satu Mare iar cealaltă din Craidorolț. Nu știu cât de gravă e situația dar una dintre ele acuză dureri la spate”, spune unul dintre elevii care a fost martor la accident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Roxana Cristea ”este vorba despre două eleve care erau angajate în traversarea străzii pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost lovite. Am înțeles că una dintre ele nu a suferit leziuni dar ambele au fost transportate la spital pentru investigații”. Vom reveni cu detalii.

UPDATE accident 11.30

Potrivit ultimelor informații cele două victime ale accidentului de azi dimineață au scăpat cu răni ușoare. Mașina Opel era condusă de Kiss Tibor, un cetățean maghiar. Cu toate că acesta susține că nu avea viteză mare și că a observat prea târziu cele două tinere care au ieșit din spatele unei mașini parcate, din primele cercetări reiese că el este cel vinovat de producerea evenimentului rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.