După o ceartă cu concubina a vrut să se arunce de pe bloc

După ce s-a certat zdravăm cu concubina un sătmărean de 54 de ani, Iuliu Dărăban, s-a gândit să-şi pună capăt zilelor. Şi cum ar fi fost o făcătură pe capul acestuia gândul sinucigaş a pus de două ori stăpânire astăzi, 9 noiembrie, pe mintea acestuia.

Pentru a-şi ducă planul la bun sfârşit bărbatul a ales un bloc cu zece etaje de pe strada Jiului nr.2, aflat în vecinătatea locuinţei sale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Roxana Cristea, bărbatul nu este la prima tentativă de acest gen. “Azi dimineaţă a sunat la “112” ca să anunţe că se sinucide însă a fost convins de către poliţişti să renunţe. Bărbatul nu are loc de muncă şi nici copii trăieşte doar cu concubina. Am înţeles că ocazional repara aragaze însă nu avea un venit propriu. Pe lângă cearta cu concubina probabil şi condiţiile materiale precare au contat în luarea acestei decizii”.

După tentativa de azi dimineaţă bărbatul a mai avut o încercare de a-şi lua viaţa în după-amiaza acestei zile. Pentru a fi mai sigur de reuşită, în jurul orei 16.20, bărbatul a urcat pe un bloc cu zece etaje de pe strada Jiului nr.2 însă a fost din nou convins de către oamenii de ordine să renunţe la gândurile sinucigaşe. În momentul de faţă (ora 18.10) bărbatul se găseşte la sediul IPJ. Urmează a fi evaluat din punct de vedere psihiatric”, a declarat Cristea. Potrivit unor surse neoficiale bărbatul este cunoscut cu probleme psihice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.