Carmen Tocală: Baschetbalistele sătmărene au potențial pentru competiții internaționale


Președinta Federației Române de Baschet (FRB), Carmen Tocală, va susține de la fața locului echipa de fete a CSM Satu Mare în înfruntarea cu slovencele de la ZBK Whirlpool Poprad. Întâlnirea va avea loc miercuri, 2 noiembrie, ora 18:00, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv de pe strada Ady Endre, iar pentru baschetbalistele sătmărene va fi cel de-al doilea meci din cadrul Ligii Central Europene la baschet feminin.
Cu prilejul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri, 2 noiembrie, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ, Carmen Tocală și-a exprimat încrederea în potențialul baschetbalistelor de la CSM Satu Mare și în șansele pe care acestea le au, datorită profesionalismului, să concureze în competiții ale campionatului național și internațional. “FRB dorește ca echipa de baschet feminin a CSM Satu Mare să fie promovată în Europa, deoarece fetele au forță și potențial” – a afirmat Tocală.

La conferința de presă au mai fost prezenți președintele Consiliului Județean – Csehi Arpad, viceprimarul Kereskenyi Gabor și consilierul local Fogel Vasile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.