Sătmărenii ”ocolesc” personalul spre Debrecen

Cu toate că nu presupune un efort financiar considerabil sătmărenii care doresc să călătorească spre Debrecen sau Budapesta nu prea aleg serviciile CFR. Evidențele Agenției de Voiaj CFR Satu Mare arată că pe lună, în medie doar 50 de sătmăreni și-au cumpărat bilete pentru unul dintre cele două trenuri care fac legătura între Satu Mare și Debrecen.

”Cu toate acestea eu cred că lumea nu știe de aceste trenuri deși circulă de anul trecut din 11 decembrie. Prețurile sunt extrem de convenabile. Avem bilete dus-întors pe patru zile și pe o lună. Astfel, pe ruta Satu Mare – Debrecen biletul lunar dus-întors costă 70 de lei, iar prețul pentru patru zile pe ruta Valea lui Mihai – Debrecen este de 45 de lei, la care se mai adaugă și prețul biletului de la Satu Mare la Valea lui Mihai care costă 7 lei. E foarte ieftin. Cu toate acestea nu prea avem călători. Deși, după câte am înțeles nu mai sunt nici microbuze spre Debrecen. Probabil că oamenii se duc cu mașinile proprii. Spre exemplu, luna trecută doar 56 de călători și-au cumpărat bilete de la noi. În afară de aceștia mai sunt și cei care cumpără din gările din Satu Mare, Carei și Valea lui Mihai”, a declarat șefa Agenției de Voiaj CFR Satu Mare, Voichița Dorca.

Mai mult decât atât, cei care doresc să ajungă până la Budapesta au legătură foarte bună în cazul în care călătoresc cu acest tren. ”Sunt două trenuri spre Debrecen. Primul la ora 06.15 care ajunge la Debrecen la 08.48, iar al doilea pornește la 14.52 și ajunge la destinație la 16.48. Cei care doresc să ajungă la Budapesta au legături foarte bune din Debrecen. Dimineața pornește un tren la 09.07 care ajunge la Budapesta la 11.37. Tot așa și după-amiază, la 17.07 din Debrecen și care ajunge la 19.37 la Budapesta”, spune Dorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.