Marți, Jandarmeria ”Donează sânge pentru România”

Marți, 1 noiembrie, de la ora 08.30, un număr de 50 de jandarmi se vor prezenta la Centrul de Transfuzii Sangvine Satu Mare pentru a dona sânge, salvând în acest fel pe cei aflați în suferință.

În următoarele 4 zile, peste 150 de voluntari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare, împreună cu partenerii lor, angajaţi ai Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS), Poliţişti locali şi membri ai Regiunii 3 Satu Mare IPA se vor implica activ în campania benevolă de donare de sânge, organizată la nivelul Jandarmeriei, conştienţi fiind de faptul că ”dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.

Până în prezent au răspuns prezent apelului lansat în cadrul campaniei, un număr de aproximativ 105 cadre ale unităţii, care pe parcursul următoarelor 4 zile, în funcţie de disponibilităţile programului de muncă se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, unde după efectuarea analizelor preliminare li se va recolta sânge. Jandarmilor sătmăreni li s-au alăturat 11 angajaţi ai S.P.A.S. şi 15 membri din cadrul Regiunii 3 Satu Mare I.P.A.

Activitatea se va încheia la finele săptămânii, până când toţi cei înscrişi pe listele unităţii se vor deplasa la Centrul de Transfuzie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.