Curaţenie de toamnă în Sătmar


În intervalul 30 octombrie – 12 noiembrie a.c., la nivelul municipiului Satu Mare se va desfășura curățenia geneală de toamnă. Organizată de Primăria municipiului împreună cu operatorul oficial de salubrizare, SC Florisal SA, acţiunea se va desfăşura în vederea colectării deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor. Colectarea deşeurilor vegetale se va face exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale vor fi depozitate pe stradă, în grămezi, lângă pubelele cu deşeuri menajere. Se atrage atenția că nu este admisă amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, acestea urmând a fi colectate separat de restul deşeurilor, şi transportate la staţia de compostare, unde nu este permis amestecul cu alte tipuri de deşeuri
Cetățenii sunt reugați să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar riscă amenzi prevăzute de HCL nr.243/2006.
Colectarea şi transportul deşeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetăţeni, cheltuielile fiind suportate de la bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.