Traficanţi de droguri arestaţi

În urma a cinci percheziţii la locuinţele unor suspecţi de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost ridicate 122 de comprimate de ecstasy, 400 de grame de cannabis şi 10 grame haşiş. Până la această oră doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca joi, 27 octombrie, să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile.

În urma unei investigaţii care a durat şase luni, poliţiştii antidrog ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, din cadrul BCCO Oradea şi procurori DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au depistat cinci persoane din Satu Mare, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, suspectate că se ocupau cu traficul de droguri de risc şi mare risc.

Pentru probarea activităţii infracţionale, miercuri, 26 octombrie, au fost efectuate simultan cinci percheziţii la locuinţele suspecţilor. În urma acestor activităţi au fost ridicate 122 de comprimate de ecstasy, 400 de grame de cannabis, 10 grame de haşiş, trei cântare electronice folosite la cântărirea drogurilor şi zece telefoane mobile.

Suspecţii, C.T., de 32 de ani, C.C., de 26 de ani, M.N., de 31 de ani, I.R., de 24 de ani, din Satu Mare şi H.F., de 24 de ani, din Negreşti Oaş sunt cercetaţi pentru trafic şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 alin. 1 şi art. 4 alin. 1 şi 2 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului ilicit de droguri.
În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.