Victorie pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare

După un meci extrem de disputat CSM Satu Mare a învins baschetbalistele de la Valosun Brno. Întâlnirea a avut loc astăzi, 19 octombrie, în Sala de sport a LPS Satu Mare.

Conduse la pauză cu 11 puncte la un scor de 40 la 51 în favoarea echipei cehe, elevele lui Dan Fleşeriu reuşesc să revină spectaculos spre finalul partidei. Cu toată susţinerea din partea galeriei baschetbalistele CSM-ului au încheiat primul sfert de joc la 5 puncte diferenţă în urma echipei oaspete. După primele zece minute tabela de marcaj arăta scorul de 20 la 25 în favoarea echipei cehe.

Nici al doilea sfert nu a adus punctele mult aşteptate de jucătoare iar scorul la pauză arăta o diferenţă de 11 puncte în favoarea baschetbalistelor din Cehia (40 la 51). La finalul celui de-al treilea sfert de joc speranţele încep să renască în tabăra sătmărencelor având în vedere că reuşesc să se apropie la un punct diferenţă de adversare.

Adunându-şi toate forţele pentru a învinge baschetbalistele noastre au reuşit să revină spectaculos depăşind la scor formaţia cehă. Cu un joc tactic extraordinar CSM Satu Mare învinge Valosun Brno cu scorul de 92 la 73.

Meciul de astăzi contează pentru Liga Central Europeană de baschet feminin. Următorul meci în cadrul campionatului va avea loc pe data de 2 noiembrie, când fetele noastre vor înfrunta pe teren propriu baschetbalistele de la ZBK Whirlpool Poprad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.