Parfumuri, sticle cu vin și poșete fără documente

Un sătmărean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce în mașina lui au fost descoperite zeci de parfumuri, sticle cu vin, poșete și alte produse pentru care nu avea documente justificative.

Luni, 17 octombrie, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în țară Dorin Petrică F., în vârstă de 32 de ani, din județul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Satu Mare.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră, în mașina sătmăreanului au fost descoperite două cutii de carton și o sacoșă în care se aflau 63 de parfumuri în cutii sigilate, 2 sticle de vodcă Mamont, o sticlă de whisky Macallan, 16 sticle de vin Chateau la Fleur Gardenrose, 55 mostre de parfum și patru poșete, despre care există suspiciuni că ar fi contrafăcute. Valoarea totală a bunurilor se ridică la 25.000 lei.

Pentru această marfă conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative. El a declarat că în timp ce se afla în Paris s-a întâlnit cu o cunoștință care l-a rugat să aducă marfa unei sătmărence.

Acum conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră.

Un Comentariu la "Parfumuri, sticle cu vin și poșete fără documente"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.