Joi, 21 de străzi rămân fără gaz


Joi, 13 octombrie, E.ON Gaz Distribuţie sistează temporar serviciul de distribuţie a gazelor naturale pe 21 străzi din municipiul Satu Mare. Măsura va fi luată în vederea finalizării unui important proiect de investiţii care a constat în modernizarea unei staţii de reglare de sector de pe strada Botizului, a cărei valoare este de 600.000 de lei.

Potrivit E. ON Gaz, staţia de reglare de sector este prevăzută cu dotări de ultimă generaţie şi va permite exploatarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în condiţii de siguranţă sporită. Pentru cuplarea staţiei la sistemul de distribuţie, joi, 13 octombrie a.c., între orele 9:00 -18:00, va fi întreruptă alimentarea cu gaze pe 21 de străzi. Este vorba desprepe străzile Botizului, Odorheiului, Jozsef Attila, Teodor Speranţa, Garofiţei, Fabricii, I.L. Caragiale, Orientului, Locomotivei, Crivăţului, Maşiniştilor, Şoimoşeni, Cezar Bolliac, Victoriei, Gutinului, Onisifor Ghibu, Carpaţilor, Oaşului, Cărămidarilor, Macului şi Maria.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania E. ON Gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.