Manuela Rogoz este noul preşedinte a Organizaţiei Municipale a TSD Satu Mare

Joi, 6 octombrie, a avut loc adunarea generală a Organizaţiei Municipale Satu Mare a Tineretului Social Democrat (TSD) pentru alegerea preşedintelui organizaţiei, funcţie rămasă vacantă după demisia fostului preşedinte Claudiu Mondici.

Alături de tinerii social democraţi sătmăreni, la şedinţa au fost prezenţi, în calitate de invitaţi, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, senatorul Valer Marian, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, dr. Dorel Coica, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a TSD, Ciprian Ardelean şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD, Eugenia Ardelean. Lucrările şedinţei de alegeri au fost conduse de preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a TSD, Ciprian Ardelean. Pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Satu Mare a TSD a fost formulată o singură propunere, respectiv Manuela Rogoz, care a fost aleasă cu unanimitate de voturi.

Manuela Rogoz este membru al PSD de cinci ani, perioadă în care s-a implicat în numeroase activităţi desfăşurate în judeţul Satu Mare de organizaţiile de tineret şi de femei, remarcându-se prin spirit activ şi seriozitate. A deţinut funcţia de preşedinte al TSD Odoreu timp de un an, perioada în care a organizat numeroase acţiuni sociale şi spectacole de caritate, reuşind să atragă în organizaţie zeci de noi membri. În cursul anului trecut, a fost aleasă vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD. Actualmente, Manuela Rogoz urmează cursurile de master în inginerie şi managementul serviciilor la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Are 26 de ani, este căsătorită şi are un băieţel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.