“Sathmarer Oktoberfest” 2011, câteva considerente finale


Evenimentul organizat de Forumul Democrat German, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest şi firma SC Zirmer Bud SRL, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare şi al Consiliului Judeţean Satu Mare a înregistrat peste 6000 de participanţi. Aceştia au avut parte de o atmosfera specific germană creată de 11 formaţii de muzică şi dans din judeţul Satu Mare şi Timişoara. Evenimentul a avut invitaţi atât din ţară cât şi din Germania, Austria, Olanda şi Italia.

Duminică, 02.10.2011, la ora 21.00 a avut loc extragerea tombolei, iar premiul cel mare : O excursie de 3 zile la Nürnberg a fost câştigat de dl. Oşan Florin. Acesta va face şi o vizită la fabrica de bere din Nürnberg. Dl.Karl Heinz Rindfleisch, bavarez, membru al Forumului Democrat German Satu Mare, care a venit cu ideea de a organiza Sathmarer Oktoberfest 2011, a coordonat programul cultural specific, astfel evenimentul a fost unul de promovare a tradiţiilor germane pe meleagurile sătmărene. Formatiile artistice svabesti din Satu Mare, Moftinu Mare, Foieni, Tasnad si Carei au dovedit acest lucru.

SC Zirmer Bud şi întrega familie Bud a sprijinit evenimentul prin punerea la dispoziţia organizatorilor în mod gratuit a spaţiului, utilităţilor şi a logisticii necesare. Membrii Asociaţiei Economice Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest s-au implicat prin sponsorizări şi au sprijinit desfăşurarea evenimentului. SC Terom Logisitic & Distribution SRL din Cluj a asigurat calitatea produselor germane.

Curăţenia a fost asigurată (prin sponsorizare) de o firma satmareana la un nivel care a permis desfasurarea evenimentului in conditii extrem de civilizate. Camelia Onciu şi Bogdan Georgescu sunt cei care au moderat evenimentul, ambii dând dovadă de mult profesionalism.

Voluntarii de la Regiunea 3 Satu Mare din cadrul Asociaţiei Internaţionale a Politiştilor şi membrii Insituţiilor sătmărene care au asigurat paza, ordinea şi serviciile medicale au fost alături de organizatori pentru a nu se întâmpla incidente. Spre bucuria organizatorilor nu a avut loc nici un incident. Organizatorii doresc să mulţumească Primăriei Satu Mare, Consiliului Judeţean şi tuturor autorităţilor locale pentru sprijinul oferit.

Echipa de organizare a evenimentului:
-Adam Boer
-Dana Bud
-Daniel Bud
-Radu Bud
-Vasile Bud
-Dan Brumboiu
-Paula Fogas
-Josef Hölczli
-Csaba Knecht
-Robert Knil
-Tiberiu Markos
-Andrea Merker
-Karl Heinz Rindfleisch
-Delia Viland

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.