Marş de Ziua Mondială a Animalelor

„Am şi eu dreptul la viaţă”, „Adoptă-mă” şi „Ia-mă acasă” sunt doar câteva dintre sloganurile înscrise pe pancartele cu care membrii Asociaţiei de Protecţie a Animalelor „Free Life” şi iubitorii de animale din Satu Mare au mărşăluit astăzi, 4 octombrie, de la Grădina Romei până pe Pasajul Coposu oprindu-se în „groapa” din faţa magazinului „Someşul”.

Acţiunea organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor a avut drept scop popularizarea adopţiilor câinilor comunitari. La eveniment au participat peste 100 de sătmăreni alături de căţelaşii lor preferaţi. Marşul a pornit din faţa Grădinii Romei, la ora 17.30, de unde participanţii au ajuns în Piaţa Libertăţii şi Pasajul Corneliu Coposu, poposind în „groapa” din Centrul Nou. Potrivit preşedintelui Asociaţiei „Free Life” Satu Mare, Lucreţia Simu, cu această ocazie au fost adoptaţi şase căţeluşi.

La finalul marşului participanţii au aprins câteva lumânări „pentru sufletele animalelor eutanasiate” a declarat vicepreşedintele organizaţiei, Carmen Frăţilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.