Echipa de fotbal a IJPF Satu Mare – locul III la Campionatul pe MAI

Pe Stadionul Dinamo din București a avut loc joi, 29 septembrie a.c., etapa finală din cadrul campionatului de fotbal al MAI, ediția 2011, în care echipa de fotbal a IJPF Satu Mare – AS Club Dacia 2003 Satu Mare – a întâlnit formația IPJ Argeș. După un meci dominat tactic de polițiștii argeșeni, cu multe ocazii la ambele porți, echipa polițiștilor de frontieră sătmăreni a învins cu scorul de 2-0 formația polițiștilor piteșteni.
Această victorie a adus echipa noastră pe podium, polițiștii de frontieră sătmăreni ocupând astfel, la finalul campionatului, locul III și obținând medalia de bronz.

Reușita colegilor noștri a fost cu atât mai apreciată cu cât echipa IJPF Satu Mare a fost singura echipă de fotbal ce a reprezentat arma Poliției de Frontieră în cadrul acestui campionat. Toți jucătorii prezenți pe teren și-au adus contribuția la această victorie, râvnită de multă vreme de polițiștii de frontieră sătmăreni. În mod deosebit, din echipa IJPF Satu Mare s-a evidențiat agentul principal Vida Remus (SPF Halmeu), care a înscris ambele goluri și a concretizat astfel forma bună de care a dat dovadă la antrenamente.

Antrenorul echipei, agent Paul Levente, a folosit următorul lot de jucători: agent șef Florin Coman – căpitanul echipei, agent principal Daniel Oșan – portar, subinspector Otto Schveiger, agent Adrian Sima, inspector principal Viorel Roman, agent Adrian Enache, agent Adonis Sacalâș, agent George Covacs, agent Radu Chiorean, agent principal Robert Nemeti, agent principal Remus Vida, agent Cristian Mucenica, inspector Emanuel Oiaga, agent principal Ștefan Ștefan, agent Adrian Boitor, agent Ioan Bertalan, agent șef principal Sorin Ciocan, subcomisar Iacob Bere.

La finalul Campionatului festivitatea de premiere a fost oficiată de chestor de poliție Elisabeta Lipă, președintele Clubului Sportiv Dinamo, comisar de poliție Monica Iagăr și comisar șef de poliției Popa Adrian, din partea Ministerului Administrației și Internelor. Fotbaliștii din cadrul IJPF Satu Mare mulțumesc Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea Frontiera Satu Mare, CNP – Biroul Teritorial Satu Mare și SNPPC – Biroul Teritorial de pe lângă IJPF Satu Mare pentru sprijinul acordat pe tot parcursul campionatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.