CONCURS: Câştigă un zbor cu avionul deasupra Sătmarului


Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu Aeroclubul României şi Aeroportul Satu Mare avându-i parteneri principali pe ASTRA ASIGURĂRI şi OMV organizează a patra ediţie a “Mitingului Aviatic Satu Mare – 2011”.

Ediţia din acest an are în deschidere două competiţii sportive de anvergură: Campionatul Naţional şi Cupa României la Paraşutism, ce se vor desfăşura în perioada 1-7 octombrie pe Aeroportul Satu Mare.

Mitingul Aviatic va debuta sâmbătă, 8 octombrie 2011, la ora 1200, pe Aeroportul Satu Mare. Vor face spectacol zeci de paraşutişti, avioane de acrobaţie, avioane ultra-uşoare şi planoare, fiind programate evoluţii aeriene ale avioanelor Extra 300, MIG-21 LanceR, elicopterul PUMA şi a unui balon cu aer cald. Un moment inedit va fi survolarea oraşului cu o aeronavă Tarom.

Prin tombola organizată pentru spectatori, câştigătorii se vor bucura de zboruri gratuite cu avioanele participante la miting. Transportul publicului sătmărean la aeroport va fi asigurat de către SC Transurban Satu Mare, prin alocarea unor linii speciale. La finalul show-ului aeronautic va avea loc After Party în compania formaţiei Direcţia 5 şi a solistei din Ungaria, Tóth Vera!

Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu instituţiile de presă online, organizează un concurs pentru sătmăreni, la Mitingul Aviatic 2011, oferind câte o invitaţie la zborul de agrement, survolând municipiul Satu Mare cu aeronava Tarom AT7, ce va decola sâmbătă la ora 14, de pe pista Aeroportul Satu Mare. Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie sa răspundeţi la întrebarea „A câta ediţie a mitingului aviatic este organizată în acest an?”

Intrarea este gratuită.

UPDATE: In urma extragerii la sorti castigatoarea  zborului este Calimanu Mihaela.

14 Comentarii la "CONCURS: Câştigă un zbor cu avionul deasupra Sătmarului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.