Primarul oraşului Baia Mare a rămas fără permis la Satu Mare

Edilul-șef al Băii Mari, Cătălin Cherecheș a rămas fără permis de conducere după ce a fost depistat de polițiștii sătmăreni cu peste 150 km/h. Acesta a fost oprit de agentul șef de poliție Ioan Baltă, în seara zilei de 15 septembrie.

El a trecut în mare viteză pe lângă radarul instalat, astfel încât polițiștii au atenționat prin stație echipajul din Livada ca să-l oprească. Când a fost oprit, a venit din urmă și cel de-al doilea echipaj de poliție. Oamenii legii i-au adus la cunostință viteza cu care se deplasa și urmările acestui fapt. În consecință, Cherecheș a rămas fără permis de conducere dându-i-se și o amendă consistentă.

Edilul a refuzat să prezinte vreun document, spunând că este ”primarul municipiului Baia Mare”. Cu toate acestea, nu a părăsit locul unde a fost oprit de agenții de la Biroul Poliției Rutiere Satu Mare. Cătălin Cherecheș a fost verificat în baza națională de date și i s-a introdus automat în sistem infracţiunea. Supărat pe cele întâmplate, Cătălin Cherecheș a contestat a doua zi procesul verbal, făcând plângere la Judecătoria Satu Mare. Primul termen de judecată în dosar este 13 ianuarie 2012.

2 Comentarii la "Primarul oraşului Baia Mare a rămas fără permis la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.