Pensionarii au petrecut azi la restaurantul „Paloma”

Mare chef mare astăzi, 3 octombrie, la restaurantul „Paloma” din Satu Mare, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul a început la ora 18.00.

După urările de bine şi de viaţă lungă adresate de către vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor (AJP) Satu Mare, Livia Haidu respectiv de directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP), Eugenia Sabău celor peste 200 de pensionari veniţi să-şi sărbătorească ziua, toţi au crezut că … poate începe petrecerea. Însă, abia s-au aşezat la mese pentru a mai îmbuca câte ceva, deoarece Livia Haidu a anunţat un nou „Time Out”, motivând decizia cu sosirea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, care ar dori şi el să se adreseze celor prezenţi. După câteva cuvinte adresate vârstnicilor, Ştef a dăruit câte o floare fiecărei doamne prezentă la petrecere.

Apoi, din nou pauză, de această dată pentru ai felicita pe cei care şi-au sărbătorit ziua de naştere în luna septembrie, cântându-le tradiţionalul „Mulţi ani trăiască …”. Însă, după atâtea luări de cuvânt, o bună parte dintre perechile prezente la petrecere au uitat de aperitivele rămase prinzându-se în horă. Muzica lui Ghiţă Blidar se pare că nu a făcut decât să „aprindă” călcâiele vârstnicilor, chemându-i la dans.

Întâlnirea festivă a persoanelor vârstnice a fost organizată de AJP cu sprijinul Primăriei Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.