Câștigătorii tombolei Sathmarer Oktoberfest


Prima ediția a Sathmarer Oktoberfest s-a încheiat în seara zilei de duminică, 2 octombrie, după ce organizatorii au tras la sorți câștigătorii tombolei, așa cum s-a anunțat înainte de începerea evenimentului.

Premiul cel mare – o excursie de trei zile în Germania, cu vizitarea fabricii de bere bavareză “Veldensteiner” – a fost câștigat de Florin Oșan, premiul II – constând într-un cupon valoric de 250 euro pentru instalația electrică a unei case inteligente, respectiv o instalație pentru interior în valoare de 50 euro – a fost câștigat de Schupler Johann și Elek Agneta, iar premiul III – un sejur de două zile la hotelul Ami din Băile Felix – a fost câștigat de Tamas Sandor.

Au mai fost extrase ca și câștigătoare taloanele depuse de Mihai Big – intrarea gratuită timp de o săptămână la bazinul din incinta hotelului Dana II – Romulus Naghi – două fotolii și trei perne – Florin Oșan și Gabriela Naghi – câte un cupon valoric de 300 lei – Sorin Oneț și Felician Sabău – câte o sticlă de pălincă Zetea – Angela Sabău – produse cosmetice pentru bebeluși, și Ileana Timiș – o sticlă de vin. Echipa de organizare a Sathmarer Oktoberfest a fost răsplătită cu un tort oferit de SC Tirol Group SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.