Lacăt pe crâșma din incinta Sălii de Scrimă

Barul care funcționează în incinta Sălii de Scrimă din Satu Mare va fi închis, ca urmare a nemulțumirilor exprimate de părinții copiilor și tinerilor ce frecventează instituția sportivă.
Miercuri, 28 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Iuliu Ilyes a afirmat că, întrucât atât copii și tinerii care se antrenează la Sala de Scrimă, cât și părinții acestora și-au exprimat în repetate rânduri nemulțumirea determinată de funcționarea barului, conducerea Primăriei a formulat o scrisoare către conducerea Clubului Sportiv Satu Mare prin intermediul căreia sunt aduse la cunoștință obiecțiile și nemulțumirile, respectiv decizia municipalității de-a dispune închiderea barului.
“Deși barul funcționează în acea incintă de peste 15 ani, nu este normal ca un astfel de local să se afle în cadrul unei instituții sportive și în apropierea altei instituții de învățământ, respectiv Colegiul Național Ioan Slavici. Copiii care merg la antrenamente sunt nevoiți să treacă prin bar pentru a ajunge în sală, iar acest lucru îi nemulțumește pe părinți” – a declarat primarul.
Edilul șef a mai afirmat că, de altfel, contractul încheiat pentru o perioadă de cinci ani între Clubul Sportiv Satu Mare și agentul economic care administrează barul expiră în data de 30 septembrie a.c., iar la începutul anului viitor Primăria nu va mai elibera autorizație de funcționare a barului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.