Cabinete medicale mutate în Policlinica Veche

La nivel Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a început procesul de mutare a unora dintre secțiile care în prezent își desfășoară activitatea la Spitalul Vechi.
Potrivit comunicatului de presă semnat de purtătorul de cuvânt Constantin Demian, pentru început, în scopul eliberării spațiului în care va fi amenajată o secție a spitalului, din 27 septembrie, vor fi mutate unele cabinete de specialitate, din cadrul Policlinicii Noi, în Policlinica Veche de pe strada Gheorghe Lazăr.
Este vorba despre cabinetul de Neuropsihatrie Infantilă, care va funcționa în Policlinica Veche, etaj I, camera 42, dr. Monica Vlăduț. Programul cabinetului va fi următorul: marți și joi între orele 7:00 -14:00, luni, miercuri și vineri între orele 13:00-20:00. Alt cabinet mutat este cel de Chirurgie Generală, care va funcționa la etajul I, camera 31, dr. Sabin Chereji Sabin, între orele 7:00-14:00, iar începând de miercuri, 28 septembrie, cabinetul de Medicină Internă se va muta la etajul I, camera 63, dr. Veronica Hobian, între orele 7:00-14:00.

Un Comentariu la "Cabinete medicale mutate în Policlinica Veche"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.