Partidul Poporului – Dan Diaconescu înfiinţat oficial

„Am intuit bine că astăzi vom avea parte de o decizie favorabilă. Acum începe greul. De astăzi începe bătălia politică”, a declarat astăzi, 19 septembrie, preşedintele Comitetului judeţean de iniţiativă a filialei sătmărene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), Dorin Pop.

Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi înregistrarea la Tribunal a PP-DD. Dorin Pop este cât se poate de optimist în ceea ce priveşte şansele noii formaţiuni politice. „Eu sunt inginer de profesie şi nu îmi place să mă hazardez în declaraţii politice. Cu toate acestea eu cred că în alegeri, la nivelul judeţului Satu Mare vom obţine un procent de peste 20%. Domnul preşedinte vorbeşte de 30% la nivel naţional. Sunt mulţi care mă sună zilnic şi mă întreabă ce e de făcut. Păi acuma e momentul să facem ceva deoarece nu mai avem timp. Alegerile bat la uşă. De ce nu s-a ajuns mai devreme la această decizie? Cineva acolo sus tremură. Cuiva îi este frică de ascensiunea politică al acestui partid. Nu am o altă explicaţie”, a declarat Dorin Pop.

Preşedintele PP-DD Satu Mare împărtăşeşte viziunea politică al lui Dan Diaconescu. „Domnul Diaconescu spune că astăzi s-a născut a doua forţă politică a ţării şi eu cred că are dreptate. Vedeţi că PD-L pierde procente. USL se află pe primul loc în sondaje iar noi, cu 30% la nivel naţional avem toate şansele să luăm locul PD-L-ului. În prezent ne situăm pe locul III, dar suntem pe un trend ascendent. În zilele următoare vom avea o întâlnire cu toţi preşedinţii din judeţ şi vom decide ce avem de făcut”, spune Pop.

Potrivit interlocutorului, la nivel de judeţ, în momentul de faţă PP-DD are aproximativ 1.300 de membri. Cei mai mulţi sunt la Satu Mare, Livada, Pomi, Sanislău, Certeze şi Bixad.

4 Comentarii la "Partidul Poporului – Dan Diaconescu înfiinţat oficial"