O nouă licitație pentru cabinetele medicale de pe Ady Endre


Consiliul Județean Satu Mare organizează o nouă licitație publică cu strigare pentru vânzarea cabinetelor medicale din imobilul situat pe strada Ady Endre nr.34/A. Licitația este prevăzută pentru data de 28 septembrie a.c., iar ofertele pot fi depuse până în 27 septembrie.

La licitația publică cu strigare din 28 septembrie, vor fi puse în vânzare cele 15 cabinete medicale, din care șapte sunt situate la parter, iar opt la etajul imobilului. Suprafața utilă totală a celor 15 cabinete este de 561,81 mp, la care se adaugă terenul aferent, în suprafață totală de 1.760 mp.
Prima licitație publică cu strigare organizată de Consiliul Județean Satu Mare pentru vânzarea cabinetelor medicale de pe strada Ady Endre a fost prevăzută pentru data de 3 august a.c. și s-a soldat cu eșec. În condițiile în care, după ce în ultimii ani unii dintre medicii cu activitate în cabinetele respective au insistat ca spațiile să fie scoase la vânzare, pentru licitația de la începutul lunii august au fost depuse documentații doar de către doi medici, care în ziua licitației nu s-au mai prezentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.