“CEC ORI CUP” a continuat pe B-dul Transilvania

Campionatul Est European “CEC ORI CUP” Satu Mare a continuat astăzi, 17 septembrie, cu alte două probe, una de orientare iar altul de îndemânare. Startul probei de orientare s-a dat de pe B-dul Transilvania, tot acolo unde, câteva ore mai târziu maeştri volanului s-au întrecut în slalomul dintre jaloane, în cadrul probei de îndemânare.

“Probele de ieri (16 septembrie) s-au terminat târziu în noapte, pe la ora 03.00. Azi dimineaţă s-a dat startul probei de orientare de zi, după care urmează încă o probă de îndemânare. Polonezii şi cehii sunt cei mai buni la îndemânare, deoarece ei organizează doar astfel de concursuri. În momentul de faţă, în fruntea clasamentului european se află un echipaj din Cehia care este prezent şi la etapele de la Satu Mare”, a declarat directorul filialei sătmărene a Automobil Clubul Român (ACR), David Seletye.

Interlocutorul s-a aşezat şi el la startul probei de îndemânare având-o în scaunul de copilot chiar pe soţia sa. Rezultatele finale vor fi comunicate oficial duminică, 18 septembrie, în cadrul unei festivităţi ce va avea loc la Hotel “Perla” din Satu Mare.

Competiţia de astăzi corespunde etapei a X-a din cadrul Campionatului Est European “CEC ORI CUP” 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.