Ultima zi de înscrieri la Universitatea Babeş Bólyai

Facultatea de Ştiinţe politice, administrative şi ale comunicării din cadrul extensiei sătmărene al Universităţii Babeş-Bólyai organizează înscrieri pentru anul I de studiu. Doritorii pot să-şi mai depună dosarele azi la sediul unităţii de învăţământ de pe strada Petőfi Sándor nr. 47.

În data de 8 septembrie, s-a dat startul perioadei de înscriere la specializarea de administraţie Publică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe politice, administrative şi ale comunicării Satu Mare. Cei interesaţi de oferta instituţiei de învăţământ sunt aşteptaţi să-şi depună dosarele până marţi, 13 septembrie. La secţia română a specializării de Administraţie Publică, învăţământ de zi, sunt disponibile 28 de locuri cu taxă de studiu iar la secţia maghiară viitorii studenţi au la dispoziţie două locuri fără taxă şi 34 cu taxă. Cei care aleg să urmeze învăţământul la distanţă au posibilitatea să se înscrie pe unul dintre cele 25 de locuri. Este important de precizat faptul că taxa de înscriere este de 200 lei iar cel de şcolarizare, 2.600 lei. De asemenea, se oferă posibilitatea plătirii taxei de şcolarizare în patru rate egale, al cărui cuantum nu se modifică pe toată durata şcolarizării.

La înscriere, candidaţii trebuie să aibă asupra lor adeverinţa sau diploma de bacalaureat şi foaia matricolă, ambele în original sau copie legalizată (aceste acte se returnează candidaţilor după verificarea exactităţii completării fişei de înscriere). De asemenea, viitorii studenţi trebuie să prezinte şi chitanţa care dovedeşte plata taxei de înscriere,care se achită la casieria facultăţii respectiv, să completeze o fişă de înscriere tipizată.

Deosebit de important de menţionat este faptul că Universitatea Babeş-Bólyai, universitate de stat, se situează pe poziţia a doua în topul universităţilor de elită din ţară, clasament publicat pe siteul Ministerului Educaţiei şi Cercetării http://www.edu.ro/index.php/pressrel/16071.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0261-711789 sau să trimită un mesaj pe adresa de email: ubb_facultateaapsm@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.