Autoturism furat din Italia oprit la Satu Mare

O sătmăreancă este cercetată pentru tăinuire la furt după ce polițiștii de frontieră au depistat-o în trafic în timp ce conducea o mașină ce a fost furată din Italia.

Joi, 08 septembrie a.c., polițiștii de frontieră au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 08.00, colegii noștri au oprit în trafic un autoturism marca Lancia Delta. La volanul mașinii se afla sătmăreanca Maria F., 40 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia din aprilie 2011. Conducătoarea auto a declarat că mașina a luat-o cu împrumut, în data de 01 septembrie a.c., de la un sătmărean în vârstă de 48 de ani, fără a plăti vreo sumă de bani contra acestui serviciu.

Sătmăreanca este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.