Abonamente la Teatru, pentru stagiunea 2011-2012

Noile abonamente pentru stagiunea de spectacole 2011-2012 a Teatrului de Nord Satu Mare se pun în vânzare începând cu data de 15 septembrie. În această stagiune, la secţia română al instituţiei, iubitorii teatrului vor putea urmări un număr de 12 spectacole.

Mai trebuie precizat faptul că locurile vechilor abonaţi vor fi reţinute până la data de 15 octombrie. Noua stagiune va debuta în 16 octombrie cu piesa “Basic Instinct”, spectacol ce va avea loc de la ora 19.00. În lunile următoare, iubitoii genului teatral vor avea posibilitatea să urmărească piese precum: “Leons şi Lena”, “Livada cu vişini”, “Titanic vals”, “Omul care a văzut moartea” dar şi adaptarea scenică a nuvelei lui Ioan Slavici, “Moara cu noroc”. Ultimul spectacol al stagiunii este programat pentru sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Elevii şi pensionarii beneficiază de reducere la abonamente

Sătmărenii care se gândesc să-şi cumpere abonamente pentru stagiunea 2011-2012 trebuie să ştie că preţul unui abonament care este valabil pentru cele şase premiere costă 100 de lei. Cei care doresc să-şi asigure un abonament pentru următoarele reprezentaţii (nu la pentru premiere) vor scoate din buzunare doar 50 de lei pentru şase reprezentaţii. De asemenea, Agenţia de bilete a Teatrului de Nord de pe strada Horea mai pune în vânzare şi abonamente cu reducere pentru pensionari care, pentru 30 de lei vor putea viziona şase spectacole. Şi liceenii beneficiază de abonamente cu reducere. Astfel, pentru patru spectacole, aceştia vor avea de plătit doar 25 de lei. Elevilor de gimnaziu li se oferă abonamente care includ trei spectacole la preţul de 15 lei, iar pentru acelaşi număr de reprezentaţii, elevii din clasele I-IV nu vor avea de plătit decât 15 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.