Se apropie perioada de înscrieri la cursurile de la Palatul Copiilor

Cei care au chef de activităţi extraşcolare ori, să se perfecţioneze într-un domeniu oarecare sunt aşteptaţi începând din data de 15 septembrie, să se înscrie la cursurile oferite de Palatul Copiilor pentru anul şcolar 2011-2012.

Informatică, chimie experimentală, automodele, karting, pictură, origami, fanfară, muzică uşoară sau muzică populară sunt doar câteva dintre cursurile care îşi aşteaptă elevii începând cu mijlocul lunii septembrie. Cu toate că orele de curs încep doar în prima zi a lunii octombrie, conducerea instituţiei invită copiii şi elevii să se înscrie la cursurile cercurilor de studiu oferite de Palatul Copiilor. “Vârsta minimă de la care copiii se pot înscrie la cercurile instituţiei diferă în funcţie de cursurile pe care doreşte să le urmeze. În general copiii sunt primiţi de la vârsta de 5 ani la cercurile de: desen, dans modern, gimnastică, origami, pictură şi de la vârste mai mari la: karting, foto, radiogoniometrie, chimie experimentală sau la aeromodelism. Trebuie ştiut că orele de curs sunt gratuite. Elevii au o serie de facilităţi printre care posibilitatea să participe la concursurile organizate între Palatele Copiilor din ţară dar şi să meargă în tabere”, spune secretara instituţiei.

Cei care doresc informaţii suplimentare sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0261-768835 sau să treacă pe la secretariatul instituţiei de pe B-dul Traian nr. 18-20, de luni până vineri în intervalul orar 08.00-16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.