Accident cu doi morți pe podul Decebal


Doi tineri și-au pierdut viața în după amiaza zilei de vineri, 2 septembrie, într-un accident de circulație care s-a produs pe podul Decebal. În evenimentul rutier au fost implicate autoturismul Audi cu nr. de înmatriculare SM-92-ADI și un autovehicul de mare tonal IVECO, cu nr. de înmatriculare SM-06-TWS.

La sosirea la fața locului a echipajelor de pompieri, care au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, unul dintre tinerii aflați în autoturismul Audi, Rareș Roatiş, era deja decedat. Celelelate două victime, Marius Pop de 20 ani și Adrian S. de 21 ani au fost transportate în stare gravă la Spitalul Județean Satu Mare, unde, la scurt timp, Marius Pop a decedat.

Potrivit celor declarate de inspectorul principal Cătălin Dănciuț, șeful Poliției Rutiere din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive cu care era condus autoturismul Audi. La volanul acestuia se afla Marius Pop, unul dintre tinerii decedați, iar autoturismul se deplasa dinspre intersecția Burdea. Din cauza vitezei excesive la un moment dat acesta a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat pe sens opus unde a intrat instantaneu în coliziune cu autovehiculul IVECO, condus regulamentar de Ilyes A. de 35 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.