Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie! Toți cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Vreau să mă înscriu!”

După ce își vor crea un cont și se vor loga, voluntarii vor putea să-și creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construiește o echipă va fi liderul acesteia și va primi toate informațiile legate de Ziua de Curățenie Națională.

Cu o săptămână înainte de Ziua de Curățenie Națională, voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie.

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center la nivel national special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-25 septembrie, Echipa coordonatoare “Let`s Do It, Romania!” Satu Mare va răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională si cum pot sa participe ca voluntari .

Let`s Do It, Romania!

Persoane de contact:
Alina Perşa, alina.persa@letsdoitromania.ro, 0724161256
Bianca Durkovics, bianca.durkovics@letsdoitromania.ro, 0743898889
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.