Sport extrem cu vicele Kereskenyi


Cel puțin 50 de tineri din șase județe ale țării s-au înscris în competiția de sporturi extreme care a avut loc sâmbătă, 27 august, pe platoul din Piața “25 Octombrie”, în cadrul ediției din acest an a Zilelor Culturale Maghiare Partium.

Conform regulilor, concurenții au trebuit să aibă 18 ani împliniți, însă, cu acordul părinților, au participat și câțiva minori nu doar dependenți de adrenalina provocată de dificultatea execuțiilor, ci și foarte pricepuți.

Startul concursului a fost dat de viceprimarul Kereskenyi Gabor. Mai ezitând, mai fiind la doar un pas de-a lua contact cu solul într-un nedorit mod contondent, viceprimarul Kereskenyi și-a încercat îndemânarea călare pe o bicicletă bmx. După două încercări nereușite, în cele din urma a scos-o cu brio la capăt, reușind să treacă peste un obstacol fără să fie necesară intervenția echipajului SMURD prezent la fața locului.

În cadrul competiției au avut loc cascadorii pe biciclete bmx, pe skateboard-uri și trial bike-uri. Totodată, în Piața “25 Octombrie” a fost amplasată o pistă cu elemente speciale pentru halfpipe, fun box și quarter, precum și o pistă cu obstacole artificiale pentru concurenţii de bike-trial.

Un Comentariu la "Sport extrem cu vicele Kereskenyi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.