O nouă promisiune: facem baie în ștrand la sfârșitul lunii octombrie!


O nouă discuție despre ștrandul din Satu Mare și stadiul lucrărilor mult întârziate aflate în derulare, a avut loc marți, 23 august, la Primăria Satu Mare, între primarul Iuliu Ilyes, mai mulți șefi de servicii din Primărie, și reprezentantul SC Beny Alex SRL Negrești Oaș, Radu Hosu.
Potrivit celor declarate de Radu Hosu, de data aceasta s-a pus accent pe aspectele de natură juridică a terenurilor din ștrand, cu mențiunea că în sfârșit există hotărâre judecătorească definitivă în privința întabulării terenului de sub hotel, demersurile privind întabularea terenurilor de sub piscine aflându-se în diferite stadii.

Mai sigur pe el ca niciodată, Radu Hosu a afirmat că toate demersurile conduc înpre perspectiva ca la sfârșitul lunii octombrie să fie date în folosință cel puțin șapte din cele nouă piscine din ștrand. “Până în prezent se află la doar un pas de finalizare integrală instalațiile de la subsol pentru echipamentele de filtrare, dezinfecție, reglare a temperaturii apei, etc., astfel că ulterior vom aduce din Germania și echipamentele propriu zise. În privința avizelor de la factorii locali precum Agenția pentru Protecția Mediului sau Direcția de Sănătate Publică nu ne facem probleme, deoarece aparatura germană este concepută peste standardele impuse de Uniunea Europeană. Astfel că, la sfârșitul lunii octombrie vom putea da în folosință șapte piscine, din care două pentru copii, toate cu apă termală și semi-acoperite” – ne-a declarat Radu Hosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.