Patru tentative de sinucidere în week-end

Mai mult de 440 persoane au primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, în intervalul 19 – 22 august.

Din cele 443 persoane, nouă au ajuns la UPU după accidente rutiere, cinci după ce au fost accidentate la un concurs karting organizat în municipiul Carei, trei în stare avansată de ebrietate, 12 după ce au fost înțepate de diverse insecte.

În intervalul menționat, la UPU au fost înregistrate și patru tentative de sinucidere, doi barbați de 65 și respectiv de 54, și două femei în vârstă de 32, respectiv 26 de ani.

Bărbatul în vârstă de 65 ani a încercat să-și pună capăt zilelor consumând pesticide, dar s-a intervenit la timp, iar viața acestuia a fost salvată. Al doilea bărbat a încercat să-și ia viața prin strangulare. Pacientul se află internat în prezent la Reanimare, în stare gravă.

Cele două femei au încercat să se sinucidă prin ingestie de medicamente. Una dintre paciente se află internată la Psihiatrie, iar cealaltă a fost lăsată să plece acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.